125

Openbaring???

Ik las dat jullie om getuigenissen vragen, Nou hier heb ik er een waar ik gewoon helemaal eng van werd!! Het gebeurde een paar maanden geleden en het was zo duidelijk ,niet normaal meer, ik heb echt een boodschap van de Heer gekregen dat ik mijn leven radicaal moest veranderen!

Een paar maanden geleden ben ik met famillie meegeweest naar een housefeest. Eigenlijk had ik van te voren al het gevoel dat ik niet moest gaan maar ik wilde mijn zussen en zwagers niet teleurstellen omdat zij een kaartje voor me gekocht hadden. Op dat feest heb ik gedanst als een gek en (dacht ik) dat ik me helemaal geweldig voelde, het leek alsof ik zweefde en ik voelde me alsof ik alles aankon. Eerlijk gezegd dacht ik bij mezelf wat kan hier nu verkeerd aan zijn??? Totdat ik de dag daarna ’savonds  in bed lag. Ik was aan het bidden en tijdens het bidden viel ik in slaap. Terwijl ik in slaap viel hoorde ik alleen maar die housemuziek in mijn oren en het wilde maar niet stoppen. Op een gegeven moment voelde ik dat ik aan mijn bed vastgetrokken werd, een soort naar beneden getrokken, zo eng! en ik keek de duivel in zijn ogen, zo eng ze waren vuurrood, ik zag alleen maar die ogen, en overal hoorde ik die muziek, ik probeerde me te bewegen en mijn ogen open te doen maar ik kon me niet meer bewegen. Ik kreeg mijn ogen open en zag dat ik weer op dat feest was en dat er boven de mensen van die helse honden hingen die ze allemaal mee wilden trekken. Heel eng! Ik probeerde mijn telefoon te pakken om om hulp te bellen maar deze werd uit mijn handen getrokken. Ik probeerde te praten en te roepen om Jezus, maar er kwam geen geluid uit mijn mond. Het leek alsof ik verdoofd was. Ik werd letterlijk twee kanten opgetrokken. Ik bleef roepen en ergens wist ik dat Jezus me zou horen ook al maakte ik geen geluid. En dat deed hij ook, Het gevoel van zijn nabijheid werd alleen maar sterker, en aan de andere kant werd ik naar een soort van lava toegetrokken, ik heb nog nooit van mijn leven zo’n angst gevoeld! Gelukkig zag ik een paars licht, ik weet niet wat dat betekende want ik heb nog nooit mensen over paars licht gehoord, wel over wit licht. Ik werd naar dat paarse licht toegetrokken alsof ik letterlijk uit elkaar getrokken werd het leek net of het kwaad in me zat en alsof mijn borst verpletterd werd, ik kon niet meer ademen en dacht dat ik dood ging. Het enige wat ik bij mezelf dacht was dat ik niet dood mocht gaan, want ik voelde het leven letterlijk uit mijn lichaam glippen, Ik heb geroepen, maar het kwam er maar heel zacht uit, dat ik voor Christus koos, en dat ik altijd aan zijn kant bleef staan en toen werd ik in één ruk naar dat paarse licht getrokken en hoorde ik een stem dat het goed was! Ik heb daarna ook geroepen dat satan geen enkele macht meer over mij heeft en dat ik zo snel mogelijk gedoopt moet worden, ik moet mijn bescherming hebben!! Toen voelde het alsof ik een stomp in mijn maag kreeg en kon ik me pas weer bewegen en mijn ogen open doen. Toen ik mijn ogen open deed zag ik een soort honden op mijn plafond krioelen, het waren er volgens mij twee, op dat moment heb ik mijn zoon vastgepakt en mijn telefoon en heb ik mijn tante gebeld om met me te bidden, dat hielp.

Ik heb echt met mijn eigen ogen gezien waar ik nooit, maar dan ook nooit terecht wil komen en weet nu nog meer dat ik echt kan vertrouwen op de Heer. Ik ben nog nooit van mijn leven op het zelfde moment zo angstig en tegelijkertijd zo vol vertrouwen geweest. Als er iemand nuchter is in zijn denken en doen dan ben ik het wel. Maar dit moest ik echt delen. Dit moet gedeeld worden en het kan me ook helemaal niet interesseren hoe anderen daar over denken, ik heb nu een missie en dat is om anderen te redden van Satan!!!!! Als je hebt ervaren wat ik heb gezien gehoord en geroken dan weet je dat er maar 1 weg is en dat is de weg van Jezus Christus….

 

Laat een reactie achter