140

Genezing van depressie

Als kind heb ik veel meegemaakt. Dat maakte mijn leven tot een hel. Toen ik 5 jaar was werd ik depressief en verloor toen al alle vertrouwen in mensen. Dat werd daarna alleen maar erger, ook toen ik naast de traumatische ervaringen vanaf mijn 5e jaar te maken kreeg met geweld.

Als gevolg hiervan kwam ik aan de zelfkant van het leven te staan. Ik heb overigens geen christelijke opvoeding, in mijn familie was ik gewend aan het occultisme, en ik trok naar de duistere zijde. Dat heeft mij macht gegeven in het leven, maar niet over mijn depressie. In grote ellende, toen mijn leven mijn niets meer te bieden had en ik vele jaren verslaafd was aan drugs heb ik in mijn ellende tot Jezus geroepen,  en Hij heeft mij aangenomen. Dat was op 15 december 1985;  ik wilde toen zelfmoord plegen. Toch is de depressie gebleven. Het werd zo erg dat ik niet verder kon.  God heeft mij ook een hele lieve vrouw gegeven, die gelukkig kan luisteren en we hebben veel met elkaar gesproken en soms ook gebeden; maar er kwam niet echt een doorbraak.

In het moment van mij dieptepunt waren er twee lieve vrienden die voor mij baden en na jaren viel de depressie van mij af en mocht ik voor het eerst vrij zijn en van mijzelf houden, zoals God van mij houdt. Prijs Zijn wonderbare Naam. Het is door Jezus Naan dat wij werkelijk vrij en gelukkig kunnen zijn.

 

Laat een reactie achter