103

God heeft geantwoord op het gebed

Ik ben Fraukje Steen, en zal wat over mijn leven vertellen. Wat voor mij veel betekend heeft, en waarom God mijn Vader is, mijn Redder en Verlosser, waar ik niet meer zonder zou kunnen!

Mijn leven begon niet zo rooskleurig, ben geboren met een hartafwijking, had 2 grote gaten in het hart, die alleen operatief konden worden verholpen. En zonder die levensgevaarlijke operatie zou ik mijn 21e levensjaar niet halen.

Er werd veel voor mij gebeden. En God heeft geantwoord op het gebed, want ik mocht beleven hoe God mij genas. Na wat bezoeken aan het ziekenhuis was dan daar toch één heel bijzonder van! Ik mocht samen met mijn ouders in dat ziekenhuis zien dat de gaten die er zaten waren dicht gegroeid. Voor de artsen was dat onmogelijk, dat kon alleen door een wonder gebeuren!
En dat was hét wonder waar iedereen om gevraagd had!

God had het gebed verhoord! Ben nu 35, gelukkig getrouwd met denk ik de liefste man ter wereld, en heb 3 kinderen van God mogen ontvangen!

God is goed, Hij houdt ontzettend veel van ons, en Hij antwoord op onze gebeden, alleen gaat het niet altijd zoals wij dat hopen. Maar het gaat op Zijn manier. En als wij volharden in het gebed, dan zal Hij het verhoren!!

“Genade zo oneindig groot, dat ik die het niet verdien, het leven vond, want ik was dood
en blind maar nu kan ik zien”

Gods Zegen,

Fraukje

 

Laat een reactie achter