91

Reuma vrij

1 Een psalm van David. Loof den HEERE, mijn ziel, en al wat binnen in mij is, Zijn heiligen Naam. 2 Loof den HEERE, mijn ziel, en vergeet geen van Zijn weldaden; 3 Die al uw ongerechtigheid vergeeft, die al uw krankheden geneest; 4 Die uw leven verlost van het verderf, die u kroont met goedertierenheid en barmhartigheden; 5 Die uw mond verzadigt met het goede, uw jeugd vernieuwt als eens arends. 6 De HEERE doet gerechtigheid en gerichten al degenen, die onderdrukt worden. Psalm 103: 1t/m6

Mijn Getuigenis, oktober 2010  ben ik naar het Bevrijdingsconferentie “Vrij Zijn” geweest in Zelhem, bij wilkin van der kamp.

Op die Genezings zaterdag avond is er iets heel bijzonders gebeurd, ik ben Genezen door God, en God gebruikte daar Martin Koornstra voor, Ik zat met mijn vriendin op de tweede rij, en Martin vroeg zijn er hier ook mensen met Reuma, ik durfde eigenlijk niet mijn hand op te steken, maar door het aandringen van mijn vriendin, stak ik mijn arm toch maar omhoog, tot mijn verbazing koos hij mij uit, ik moest gaan zitten en Martin met mij bidden op het podium, Proclameren en weer bidden, Mijn been werd op dat moment verlengt, en zag het echt voor mijn ogen gebeuren, mijn ene been was langer dan de ander, en zag dat mijn been weer gelijk werd gemaakt, mijn aangepaste zolen kon ik uit mijn schoenen halen, gebed was klaar en ik voelde mij als herboren, ik danste echt op het podium en kon het eigenlijk niet geloven, Martin zei tegen mij, wacht eerst een tijdje om het tegen iedereen te zeggen, want niet iedereen word genezen, wacht ongeveer een jaar en laat God zijn werk doen, we moeten soms geduld hebben, want het gebeurd vaak niet op onze tijd.

In Maart 2011 zijn we weer naar Zelhem geweest en heb weer voor me laten bidden, ik had het idee, dat mijn Reuma weer begon op te spelen, en weer veel pijn had, weer krachtig gebed en proclameren.

Zoals de meesten van jullie wel weten, heb ik 4 jaar terug gehoord, dat ik Reumatische Artritis heb, en fybromyalgie, mijn hele leven stortte in, ziekenhuis in en weer uit, het eerst niet kunnen vinden van het probleem, heel veel pijn, geen acceptatie van mijn omgeving, van niemand Acceptatie…het was niet zichtbaar bij mij….Mijn prachtige baan van 40 uur in de week kwijt als Service-Merchandiser, 100 % afgekeurd..en kwam in de uitkering terecht…balen…maar toch weer proberen positief te blijven. en doorgaan met je leven..dit alles is begonnen in het jaar 2007, in 2008 was ik al een tijdje zoekende naar meer in het leven, liefde, Rust, Respect, Geen veroordelen enz…

Heel 2009 naar verschillende kerken geweest en gezocht naar een gepast plekje voor mij, de Gemeente waar ik nu elke zondag met veel plezier bezoek, is ” De Bethel Gemeente ” Drachten.

In 2009 ben ik Gedoopt door een symbolische onderdompeling in de Bethel Gemeente te Drachten.

Ik leerde Jezus weer meer kennen, en had honger naar de goede woorden van Jezus uit de Bijbel, Mijn oude leven afgegooid en weer een nieuw leven met God als mijn heel meester, Nu veel stormen en bergen verder, en natuurlijk zit het niet altijd mee, dan weten wij christenen, echt wel waar wij ons verdriet kunnen brengen, ben ik nu gelukkiger als ooit, zit weer lekker in mijn vel en heb altijd 100% geloofd en gehoopt, dat ik me ooit weer eens helemaal vrij mag voelen, en dat is vanmorgen gebeurd toen ik voor mijn half jaarlijkse controle moest komen bij de Reumatholoog. Ik ben Genezen, geen Reuma meer, Bloed was goed en mag volgend jaar mijn medicijnen verminderen, Reumatholoog zei’ het is ongelofelijk, maar je bent Reuma Vrij, ik ben vanmorgen helemaal hyper daar vandaan gekomen, ik ben zo blij. God is zo goed, hij is een Bevrijder, een Verlosser, een Heelmeester,al meer dan 2000 jaar lang geneest (God,Jezus, Heilige Geest) de drieéénheid nog steeds mensen, maar alleen op zijn tijd, niet op onze gehaaste manier.

Openbaringen 5: “En wij weten dat voor hen die God liefhebben, alle dingen meewerken ten goede”, Romeinen 8:28.

Dit ervaar ik als misschien wel het meest gelovige vers in de Bijbel. Als het goed met ons gaat, is het goed. En als het slecht  met ons gaat, is het toch ook goed. Daar vertrouwen we God voor. Voor ongelovigen moet zo’n uitspraak gigantisch irritant zijn, want er valt niet tegen te redeneren. Dit kan dan ook alleen maar gezegd worden vanuit een diep vertrouwen in de Here God.

Ontdek de Heilige Geest, die God heeft gestuurd als helper en trooster, voor jou en voor mij!

www.godisecht.com

 

 

Laat een reactie achter